La Coronini, omul gospodar după proiecte se cunoaște

Decis să atragă cât mai multe finanțări pentru dezvoltarea comunei Coronini, primarul Ilie Boboescu nu se dezminte nici în acest an și este hotărât să continue să aducă bani pentru transformarea fostului sat de pescari într-o localitate atractivă, nu doar pentru localnici, ci și pentru turiști.

„Chiar dacă avem realizări benefice locuitorilor din anii anteriori, mai sunt multe de făcut și le vom face, cu atât mai mult cu cât lucrăm cu bani guvernamentali și europeni, fără de care efortul nostru ar deveni mai mare“, a declarat edilul comunei Coronini, Ilie Boboescu.

Recent, acesta a semnat un contract în valoare de aproape 2 milioane de lei, care va permite implementarea unui sistem inteligent de management în localitate. Alte aproape 4,4 milioane de lei sunt alocate deja pentru extinderea actualei surse de apă potabilă din comună, precum și pentru modernizarea branșamentelor din Coronini.

„Un alt proiect pe care vreau să-l ducem la bun sfârșit este o investiție de aproape 1 milion de euro într-un dispensar medical în localitatea noastră. Suntem relativ aproape de orașul Moldova Nouă, dar locuitorii au dreptul la asistență sanitară în localitatea lor și îmi doresc să reușim să finalizăm cât mai curând și acest proiect“, a mai precizat primarul comunei Coronini, Ilie Boboescu.

Sursa: reper24.ro