Festivalului Corurilor Bisericești la Sfânta Elena

Uniunea Democratică a Slovacilor și Cehilor din România (UDSCR) anunță cu entuziasm organizarea Festivalului Corurilor Bisericești, un eveniment deosebit ce va avea loc în Biserica romano-catolică din Sfânta Elena. Această inițiativă aduce laolaltă comunități religioase și artiști talentați într-o atmosferă de muzică și spiritualitate.

Festivalul va avea loc în data de 10 iunie 2023, cu începere de la ora 11:00, oferind participanților ocazia de a se bucura de interpretări muzicale extraordinare și de a descoperi frumusețea corurilor bisericești. Evenimentul se adresează tuturor celor pasionați de muzica corală și dorește să promoveze diversitatea culturală și religioasă în cadrul comunității.

Biserica romano-catolică din Sfânta Elena, locul ales pentru desfășurarea evenimentului, oferă o atmosferă deosebită și un cadru potrivit pentru expresia artistică a corurilor bisericești. Participanții și spectatorii vor putea asculta diverse genuri de muzică corală, de la cântece tradiționale religioase până la compoziții moderne.

UDSCR încurajează pe toți cei interesați să participe la Festivalul Corurilor Bisericești și să se bucure de această experiență muzicală unică. Evenimentul promite să fie o zi de sărbătoare, unde muzica și spiritualitatea se împletesc într-o armonie desăvârșită.